Voorwaarden Laminaat leggen

Voordat uw nieuwe laminaatvloer gelegd kan worden, moet er aan bepaalde voorwaarden worden voldaan.

• Alle ruimtes waar het laminaat gelegd moet worden, dienen leeg en schoon te zijn
• Eventuele oneffenheden in de ondergrond dienen vooraf weggewerkt te worden.
• Is er gekozen voor het plaatsen hoge plinten, dan is het noodzakelijk om alle bestaande plinten vooraf te verwijderd te hebben.
• Nieuwbouwhuizen vooraf goed ventileren en verwarmen om eventuele vochtproblemen te voorkomen.
• Het aaneengesloten laminaat laten leggen kan tot een lengte 8 á 10 meter worden gedaan. Anders moet er een profiel in een deuropening aangebracht worden.
• Kunnen wij door middel van één van de bovenstaande redenen ons werk niet doen, dan zijn wij genoodzaakt onze gemaakte kosten in rekening te brengen. Uiterlijk 2 dagen na het leggen van de vloer dient het afgesproken bedrag compleet te zijn betaald.

Heeft u al gekeken naar ons tegellaminaat?

Neem een kijkje bij onze collectie, het nieuwe tegellaminaat is de nieuwe trend. Deze vernieuwende laminaarsoorten zijn niet va...

Lees meer

De klant is koning bij de laminaat-Baas!

Wanneer u contact heeft gehad met 1 van onze adviseurs kunt u een huisbezoek aanvragen hierbij zullen al u vragen beantwoord wo...

Lees meer
Meer nieuws
 • Gratis afspraak!

  Gratis afspraak!

  Met een huisbezoek meten we de oppervlakte op en bespreken we u wensen. Heeft u bij onze collectie niet het laminaat gevonden waar u naar op zoek bent, dan zal onze adviseur genoeg stalen meenemen.

  Maak een afspraak!
 • Keuze uit meer dan 100+ soorten laminaat

  Compleet All-in pakket vanaf 19,95 p/m2!

  Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met de Laminaat-Baas. Eén van onze adviseurs komt langs om de ruimte op te meten, u te adviseren waar nodig en maakt gelijk een offerte....

  Bekijk all-in pakket!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.